Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMMELENS ELDFLUGOR

HIMMELENS ELDFLUGOR



Om jag dör
eller jag flyger
långt bort
Kommer änglarna
att skriva
på varje
stjärna ditt namn
Så alla kan se
hur mycket
du betyder
För mig

Om du tittar upp
så kommer stjärnorna
att glimma just
för dig
De kommer att
skicka ner himmelens
eldflugor
små stjärnor som
dansar
Bara för dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj