Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vad kärleken kan åstadkomma med en man i mina år

Tänk vad kärleken kan åstadkomma med en man i mina år


Lycka är att leva med dig och se kärleken i dina ögon blå
Man känner sig som om man satt, i en blommande berså
Tänk vad kärleken kan åstadkomma med en man i mina år
Det brinner en eld som inte kan släckas, av någon brandkår

Vad kan jag önska mig mer, nu när jag har fått det jag vill ha
Man vill faktiskt ropa ut ett rungande och sjungande, halleluja
Kommer detta att någonsin tyna bort och bli till en grå massa
Och kommer tristessen att vara där, med att riktigt lurpassa

En förälskelse kan förblinda vilken som helst, ingen ser klart
Visst ska väl allt gå bra, nu när allt har börjat med en drömstart
Finns passionen kvar när man har varit tillsammans, nästan hela livet
Då borde man kanske ta fram det som har varit, det man har i arkivet

Det gäller att få kärleken att blomstra även om marken är torr
och hård
Var kärleksfulla mot varandra, ett bra recept och finn ett vackert slutackord
Kärleken är som musiken, man måste öva för att finna den rätta melodin
Sedan tror jag inte det har någon betydelse, om någon är brunett eller blondin

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-08 11:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken."
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj