Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 8.3-16

Marssnö
ovälkommen och våt
stövlar eller kängor?




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-08 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, svårt att veta hur man ska klä sig!
2016-03-19

  RitaBrunner
...och tung att skotta! :(
Träffsäkert om väderläget just nu!
2016-03-12

    Dan Myrbeck
Tänk att den kommer ända från
Mars! Nu har du lärt mig något
nytt - tack - mailar SMHI asap...
2016-03-08

  thyra
Verkligen ett omväxlande vårväder. Fint rad på slutet!
2016-03-08

  Anya VIP
Jaa precis så är det...ingen fin snö som mars bjuder på. Bra!!!
2016-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om det växlande vädret!
Jag köpt nya skor, längtar och väntar efter torra gator.
2016-03-08

  Njord
Ja valet är inte svårt här i Göteborg i alla fall Snön förvandlas snabbt till blask.
Härlig haiku
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP