Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Det har saknats en horisont 
längs mina villrådiga vägar
och alla mina dagar 
har som runnit mellan fingrarna

den här lägenheten
är som en ö i ingenting

det måste finnas mer 
än att bara överleva
skriker jag till väggarna

som ett rebelluppror mot sakernas tillstånd
ett fuck you mot obarmhärtig fatalism

men om ingen hör
finns jag ens då?


livet måste vara mer
än all denna tystnad.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-08 16:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande ord... Väldigt bra skrivet som vanligt när du skriver..
Gillar dina texter..
2016-04-14

  Solstrale VIP
All denna tystnad kan rymma liv... Men jag är inte klok... Du kan trolla!
2016-03-09

    ej medlem längre
Håller med dig till fullo.
2016-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket berörande beskrivning av ensamheten...de två raderna i kursiv stil fastnar i tankarna...
2016-03-08

  Rise Little One
En tyst lägenhet...så tyst att man blev tvungen att ha sällskap med väggarna...Man lever verkligen i den känslan!
2016-03-08

  Änglaögon
Gillar dina alltid så vackra och berörande rader.
2016-03-08

    Max Poisé
Himla kul att vara tillbaka och få läsa sådana texter som dina som alltid berör och inspirerar mig själv till att skriva mer.!
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP