Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt jag.

Mycket funderingar på min kvällskvist
Det är ju intressant, visst?
Jag vet inte riktigt vad jag klurar ut
Bara att det liv jag har nu måste få ett slut
Jag ska ändra på mig och mitt sätt att agera
Då kanske folk börjar gilla mig mera?
Jag ska bli ödmjuk, jag ska förstå,
Sluta ljuga och hitta på
Min familj ska kunna lita
Och jag ska hjälpa dem slita
Mina vänner ska vara trygga
Och jag ska börja bygga
Jag ska bygga en bro, det är det jag behöver
Med eran hjälp kan jag ta mig över
Lite skraj och lite rädd
Men en ny jag ska bli sedd




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rosielindberg
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-08 20:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Genombedårande Gudinna, du bör få vara hur du vill, bör kunna vara hur du vill, säga, ljuga, hitta på, vad du vill, bör få göra vad du vill.

Oavsett vad, så bör du bli älskad, dyrkad, som den gudinna du är.
2016-03-13

  Knoparemoj
Hej,

En signifikativ dikt i dag vill alla synas. Varför vet jag inte riktigt.
Det klart det är roligt som jag har stått på scen i 35 år som dansbandsmusiker. Men där var musiken det mest premära.
Roligt att du tar upp detta.

Ha det gott
Bosse
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rosielindberg
Rosielindberg