Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR KAN MAN KALLAS FÖR POET?


När...
kan man kallas för en poet
och vem bestämmer det?


Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 21:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag tror det finns en poet inom de flesta som kan näras och utvecklas...
Ingen bestämmer över det...
Jag kan vara en god poet även om och när jag ej får gensvar.
2016-03-12

  Den lilla tänkande
När du känner dig stolt över vad du skrivit :)

ev kanske också när man fått positiv respons många gånger

"när man skriver sånt folk vill läsa"
:P
haha

2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj