Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FALLEN ÄNGEL


EN FALLEN ÄNGEL



Jag är en fallen ängel
från himmelen
Jag har fallit till marken
en ängel av sorgsenhet
Jag har förlorat hoppet
Förlorat mina drömmar

Men frukta mig inte
Jag är här för ett skäl
Kanske jag kan få en andra chans
DE har tagit mina vingar
Jag är nu människa

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-08 21:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Förlorade drömmar kan födas på nytt.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj