Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN KÄRLEK ÄR ALLT JAG BEHÖVER

DIN KÄRLEK ÄR ALLT JAG BEHÖVER

Du gör mig lycklig
Du gör mig sorgsen
Du gör mig arg
Du gör mig vansinnig
Du gör så jag känner igen
Du gör så jag andas
Du har börjat med mitt hela
liv igen
Som om det var din egen bok att läsa

Du stal mitt hjärta
Du har min själ
Du stod framför mig
Som om det var din tur
Mitt liv började när du kom in
Du vet hur man låser upp mig
Som om du visste mitt lösen
Så nu är din kärlek allt jag behöver

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-08 23:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Varje människas behov.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj