Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄDDA MIG, RÄDDA MIG


RÄDDA MIG, RÄDDA MIG


Åh,min älskling,min kärlek är som ett skrik i natten
En långt skrik mot den tomma himmelen
Ett skrik från en ensam man i öknen
Med händerna uppsträckta och läppar som darrar
Rädda mig,rädda mig
Daggen formades till mina läppar
Jag upprepade igen: Rädda mig,rädda mig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-08 23:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett sådant rop klingar aldrig förgäves.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj