Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggmasken...

daggmasken gnager
på fjolårslövet
vårens tystnad renar
vinterns sorgsna minnen

mullman i mörkskuggan
doftar som kvinnans sköte

stör ej vårens vaknad
bockhornens varningsklang
ungbokens nystämda marimba

väver treklangsmelodier
bland sumpgölens
dimflyktiga slukhål

© Bosse 7 Mars 2012.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-08 23:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ypperligt! Tack!
2016-03-22

    Sefarge VIP
Underskön
Mulldoftande
Vävd Poesi.
Skriftat i skira
Guldtrådar.
Topp!
:)
2016-03-09

  Knoparemoj
Hej,

Fin läsning. Tack

Ha det gott
Bosse
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten