Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det man vill göra är rätt

Det tar tid innan man vet om det man vill göra är rätt.
Det är viktigt att veta att man aldrig riktigt vet om det du tycker är helt rätt men det finns alltid en känsla att bygga på.
Det finns även implicita värden att bygga ditt beslut på.
Jag kan inte svara att en annan människa inte ska agera utifrån sin övertygelse utan att veta vad övertygelsen är.
Ett deskriptivt svar i dessa frågor hjälper ingen mer än den som vill härska och kontrollera.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 360 gånger
Publicerad 2016-03-09 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill