Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄKNA SÄTTEN DE ÄNDLÖSA TIMMARNA


RÄKNA SÄTTEN DE ÄNDLÖSA TIMMARNA


Räkna sätten
De ändlösa timmarna och dagarna
Mitt hjärta värker efter dig
Det finns inget jag kan göra
Inget mer än det här:
Kärlek,trygghet,frid och salighet
Stor är din kärlek stort är ditt hjärta

Jag sluter mina ögon och se ditt ansikte
Min tid med dig försvinner inte
Dina mjuka läppar din stilfulla gång
Ditt älskvärda leende
Så räkna sätten de ändlösa
Timmarna och dagarna’

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-09 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj