Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARMA VÅRVINDAR SOM VISKAR

VARMA VÅRVINDAR SOM VISKAR

Våren kommer med solsken
Varma vindar som viskar:
Jag har igen hjärtedam
Tittade en gång,tittade två gånger
Början till ett paradis

Hon titta tillbaka på mig
Detta gjorde att en symfoni
av toner spelades upp
Våren kommer med solsken
Varma vindar som viskar:
Jag har ingen hjärtedam

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-09 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj