Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på livet vafan

Låt inte tiden stanna
Låt inte tiden gå
Lyssna, hör på alla andra
Förstå vad du vill uppnå
Pausa allt, titta och se
Upptäck alla saker som får dig att le
Låt varje dag få ett lyckligt slut
Ta vara på livet minut för minut...




Fri vers (Prosapoesi) av Rosielindberg
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-09 21:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välsann sanning
2016-03-13

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosielindberg
Rosielindberg