Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek man drömmer om


En kärlek man drömmer om

Jag har aldrig känt kärleken som nu
Det är en kärlek som jag drömt om
Inga tårar,inget tvivel,inga smärtor
Bara en kärlek så öm
Den kärleken finner jag i dig


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-09 22:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott att kunna ha det så.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj