Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISST ÄR DET MÄRKLIGT

VISST ÄR DET MÄRKLIGT


Är det inte konstigt att
Orden:
Jag älskar dig
Ta upp en sådan liten
Plats på ett papper
Men en så stor plats
i mitt hjärta

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 00:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jo, "konstigt":-)
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj