Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄLSKAR DIG

JAG ÄLSKAR DIG

Jag kanske är lite ringrostig när
Det gäller kärlek
Visar kanske inte det men jag
Trodde att du visste det
Jag kanske inte älskar dig
På det sättet jag kanske skulle göra
Men jag är alltid villig att älska dig
På det sätt jag förstår

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 00:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Klokord.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj