Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄDD ATT FÖRLORA DIG

RÄDD ATT FÖRLORA DIG

När jag träffade dig
Så var jag rädd att
prata med dig
När jag pratade med dig
var jag rädd att kyssa dig
Så var jag rädd att omfamna dig
När jag omfamnade dig
Var jag rädd att älska dig
Nu när jag älskar dig
Är jag rädd att förlora dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-10 00:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Den som inget vågar kan heller inget vinna"...var min pappas bevingade ord.
2016-03-12

  Fem hjärtan VIP
Det är priset man får betala av att älska någon ... Men så värt det..! :-)
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj