Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlet skramlar

Tvivlet skramlar 
hoppet famlar

att våga tro på drömmar
är kanske för mycket begärt

och här tas inga sjumilakliv
knappt ens ett litet steg i taget
men att vända bakåt 
är inget alternativ

kanske bär jag ändå.





Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-10 15:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får ta ett litet steg i taget...ibland kanske bara ett halvt...huvudsaken är att det bär framåt...fint skrivet...
2016-03-13

  DominiQueen
"Eye of the tiger"

2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP