Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång



Stillhet
hud mot hud

Oh, detta liv
en tanke
på flykt
undan oron

Utanför
reflekterar
ögats botten
älska




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP