Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsjälar



Min vilda prinsessa
Arabiska sto
Stjärna på min himmel
Stjärna i det blå
Jag kryper till korset
Jag biktar min skuld
Jag dyrkar dig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP