Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON POETNÖT VILL MAN INTE VARA

NÅGON POETNÖT VILL MAN INTE VARA

Är det så att lika barn leka bäst
På poeter.se även om man är en gäst
Tanken hos en poet är att någon läser detta
Ingen kan väl säga att de är kompletta
Vad säger denna kanske vilsna själ
Inte att orden blir som en riktig träl

Man fattar pennan i dag datorn med hopp
Att många ska läsa detta ett slags vasalopp
Någon poetnöt vill man väl inte vara
Nej, man vill vara med i denna brillianta skara

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 18:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj