Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLOSSNINGSPSYKOS

FÖRLOSSNINGSPSYKOS

De sa att jag var tokig
Och jag var en dålig mor
Jag hade haft förlossningspsykos

Men moralen var att vi tar ditt
barn för du är en dålig mor
Skyddsvård hette det

Barnet ifråga bryr vi os inte om
Det borde inte få vara hos dig
Du kan inte ta hand om det
Ja, men det är mitt kärleksbarn

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 18:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj