Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot


Jag kommer tilbaka
när vinden vänt
tystnaden
ord
språk talar
i drömmarna drunknar
den mognaste själ
om njutningens offer får tala
upp stiger tvivlet
som
kunskapens träd
vägen
är lång att vandra
öronen
vilar trött är min själ
Jag kommer tillbaka
tillbaka




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP