Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GAMMALDAGS KÄRLEKSDIKT

EN GAMMALDAGS KÄRLEKSDIKT

Minuter hoppas blir en evighet
När jag är här med dig
Jag blir ännu mer kär
Med allt du gör
Håll om mig hårt
Titta mig djupt i mina ögon

Dra dig inte undan jag vill inte gå
Ljug aldrig för mig
Jag har bara detta att säga
Med allt det är sant
Jag svär på mitt liv
Att jag riktigt älskar dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 22:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj