Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fågel...

Min fågel
min längtan
du

min himmel
vem tog den
du

min längtans fågel
molngrå är
du

flyg inte bort
sitt vid min stol
dela sorgens smulor.

© Bosse 11 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-11 09:03



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vacker dikt med sorgsna toner
2016-03-11

  Niliboy
Ja, vi har glömt att tacka för smulorna! Fint
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten