Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Projekt benbiten


Blodvarsel (Ben Biten)

Strålande dagsljus river regntungans blad ur munnen
här i de glömda grändernas länder
nalkar vi oss det svåra tillsammans
uppåt uppåt
och vi formas godtyckligt

här och där.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-11 11:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar!
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP