Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Projekt benbiten.


Vita älgar i flock på Miami beach (Ben Biten)

Mitt hjärta lever på kredit och jag har överttrasserat mitt livskapital i över 40 år. 
Jag är trött på att knulla runt - sex är trots allt ganska överskattat. 




ge mig något som känns, en perfekt slam dunk som exploderar inombords 


mina maror förföljde mig över Atlanten 
den vita älgen jagar i flock nu 
och norrlands urskogar suckar högre än trafiken vid Miami beach 
jag hör dem ända hit (Lyssna!!!) 

jag har en egen revolver 
det är så lätt att fixa här 
Diego säger att jag måste ta hand om mig 
hålla mig själv bakom ryggen 
när ingen annan gör det 




"och skaffa en kvinna mannen! Eller en man om du...ja, du vet..." 

jag bara skrattar.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-11 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP