Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Projekt benbiten.


"Du talar i tungor Ben" (Ben Biten)

Vi söp skallen i bitar nere vid Kubikensborg och vi cyklade runt och lallade oss genom ändlösa somrar medan tanterna på Konsum gnällde över vädret och våra mammor som inte hade fason på sådana som vi

 

du sa att jag talade i tungor

när jag drömde om USA

beachen

kvinnorna

och spriten

 

"Surfa? Du är ju rädd för vatten. Och vad ska du där borta att göra? Du känner ju ingen!?"

 

Jag kunde aldrig förklara.
Det fanns liksom ingenting att säga.

 

Du hade inte glöden

 

eller längtan.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-11 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP