Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paletten



Som sagor
berättas
Som snäckor susar
Vid havet
Vid stranden
Vi möts i barndom
ungdom
ålderdom
Vi minns: tennsoldaten, leksakståget,
Dostojevskij




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:33



Bookmark and Share


  CakeOrDeath
bra,
jag gillar den här.
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP