Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS TRÄD

KÄRLEKENS TRÄD

En dag när
kärleken dör
Då finns inget längre kvar

Den aska som finns
Är så kärleksfull
Att det snart blommor
Kärlekens träd där

Frukten av detta träd blir
Till kärlekens pris

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 1193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-11 15:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sann kärlek dör inte.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj