Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTA TROR PÅ DIG

MITT HJÄRTA TROR PÅ DIG


Jag höll mitt huvud högt
när du sen kom in i mitt liv
jag hade blivit sårad så många gånger
mitt hjärta var fullt av smärta
men nu läkte min smärta
för jag har hittat ett ställe där
jag vill vara

För i dina armar ha r jag sett och känt
en underbar känsla som jagh inte
kan förstå
en säker himmel i dina armar
bara för mig
Nu ger jag mitt hjärta till dig
för mitt hjärta tror på dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-11 18:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett ljuvligt tillstånd.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj