Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANNEN I SPEGELN STIRRADE PÅ MIG

.
MANNEN I SPEGELN STIRRADE PÅ MIG

Min spegel är sönder,eller den ser
Ut att vara det
För i dag såg jag att en svart man
Stirrade tillbaka mot mig
Han hade höghatt och var annars klädd
I svart.

Han liksom inte ville visa sitt rätta jag
Precis som en inkräktare som ville
Ta över mitt liv
Var det en vålnad tänkte jag
Men har jag inte sett denna man
Plötsligt räcker han fram en skylt
Där det står:
Vi ses i någon dröm

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-11 22:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj