Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSET I GARDINEN VINKAR ÅT OSS

LJUSET I GARDINEN VINKAR ÅT OSS

Ljuset kom in genom gardinens tyg
Det snuddade vid ditt vackra ansikte
Ljuset reflekterade och försvann och
Nästan gömde sig borta vid väggen

Nu flög liksom gardinen upp och nästan
vinkade till oss
Denna dag är vacker och det kommer ni
också att vara

En gardin som säger så mycket är
Väl lite konstigt
Den säger inget egentligen utan vi
Kan se det med tillförsikt

Om människan kunde se det vackra
i saker och ting
Kunde världen se lite annorlunda ut

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-03-11 22:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det finns mycket vackert att upptäcka.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj