Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken ligger öppen

boken ligger öppen
full med tomma sidor

lika tomma som våra hjärtan
när vi förstår ordens innebörd

meningen har suttit där
inlåst i en garderob
hela tiden




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 115 gånger
Publicerad 2016-03-11 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson