Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort inre resa

krypterad tro
längs Ukrainas
skeva hängbro,
långt mot öst med
en dröm om bröst
och vattentörst,
själ och vandring
med snurrande pilar
och träsmak.






Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-12 03:17



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Vilken Goding !!! Spar den! :)
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B