Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI VAR VILDA BLOMMOR


VI VAR VILDA BLOMMOR

Vägen mellan oss sträckte sig
till en lång tystnad
Ingen av oss kunde säga något
Du tog vägen österut medan
Jag tog den västerut

Vi sökte drömmarna vi inte
kunde dela
Vi var vilda blommor som ursinnigt
sträckte sig mot ljuset
Men inte visste hur man kunde nå ljuset

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-12 15:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj