Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några borde tvätta tungan med en riktig stålull

Några borde tvätta tungan med en riktig stålull


Lite av varje är väl bra för en omväxlings skull
Några borde tvätta tungan med en riktig stålull
Det fodras lite takt och ton att gå vidare genom livet
För en del tror faktiskt att allt är riktigt självskrivet

Både ris och ros borde nog människor få lite till mans
För visst råder det ett slags vapenskrammel och krigsdans
Vi borde kanske stå upp mer för kärleken och hoppet
I dag är det att räkna ut hur mycket är basbeloppet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-12 15:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Antyder Bibbi att jag inte gör det?
2016-03-12

  Bibbi VIP
Det går faktiskt att säga sanningar i kärlek.
2016-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Vad som är takt och ton är en definitionsfråga.
Jag förbehåller mig rätten att protestera mot sådant jag anser vara fel.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj