Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM INTE ORDET VÄN FANNS

OM INTE ORDET VÄN FANNS

Om det inte fanns ett ord
som,vän vad hade du varit då
Kanske vågen som guidar mitt skepp
Genom höga vågor och ett upprört hav
Kanske vinden som för mig stadigt
när jag är trött hjälplös och svag

Kanske mina svar på mina böner
när jag ibland behöver det
Kanske ett hjärta som alltid är öppet
med ovillkorlig kärlek
Kanske en skatt eller en regnbåge
en lysande stjärna eller en ängel
Kanske bara NÅGON SPECIELL

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-12 19:21



Bookmark and Share


  rondell
Så vackert skrivet till en vän!Vänskap är dyrbart och viktigt att vårda!
Tack att jag fick läsa den!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj