Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÖNSKAR DIG ALLT GOTT

JAG ÖNSKAR DIG ALLT GOTT

Jag önskar något till den mest
lysande stjärnan
Änglar i himmelen vakar över dig
vart du än är
Jag önskar också god hälsa
frid och lycka
Ett liv med drömmar som går
i uppfyllelse
För jag har hittat en underbar vän i dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 2983 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-12 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj