Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatören



En lysande föreställning
Tack
Vild, medveten, befriande
beundransvärda insatser
Tack, igen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-05-01 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP