Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON ÄR FÖR UNG




Allén uppför altargången kan bli både
mödosam och tung
Många sa ju att det aldrig kommer att gå,
hon är för ung
Men se kärleken har ingen åldersgräns utan
den finns hos oss alla
Det är också kärlek att förlåta när
han har varit på Solvalla

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-13 01:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du e fenomenal med å välja bilder som drar statiskt i mitt läshuvud så håret blir elektriskt! Ha ha!
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj