Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU PÅSKLILJA DU MÅSTE VARA SOLEN

DU PÅSKLILJA DU MÅSTE VARA SOLEN

Du påsklilja du måste vara solen själv
Du lyser lika mycket här som i Kungälv
Vackra saker för min ögon blir som diamanter
Man blir hängiven åt detta vi gångtrafikanter

Påskliljorna vill naturligtvis förmedla kärleken
så stor
Lika väl nu som i äldre tider med min farmor
De vajar i solen som gula skönheter på jorden
Tänk hur dem lyser upp när de står på borden

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-03-13 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj