Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDRET

dold för dagen
ditt uppdrag
att föda

var inte rädd
i mörkret
finns ljuset

du är bebådad
Babusjka
du bär fröet

kärlekens lycka
i ditt skötes gömma

© Bosse 13 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-13 17:25



Bookmark and Share


  rondell
Så hoppfullt. Fint ordat!
2016-03-13

    ej medlem längre
Vackert om nytt liv.

Tack
2016-03-13

    Sefarge VIP
Födelsens och skapandets
Oanade kraft vid Vårens Tid.
Lite Sirligt 'gammelprofant'?
Skriftat!
:)

2016-03-13

  Niliboy
Fin Mariadikt!
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten