Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat kan läsa poesi

Hjärtat kan läsa poesi

Det som finns inom dig är kärleken även om den är diskret
Låt dimmorna valsa omkring och ge ditt hjärta skönhet
Den klara luften andas du lätt och höjer blicken mot skyn
Kärleken borde få en plats i varje hjärta, denna saliga avenyn

Klä på dig din stolthet och känn hur vacker din jord är
Det behövs inga konster eller vara någon trollkonstnär
För livet i sig själv är magi och ett stort under
Vem tycker inte om att få njuta av några pratstunder

Ögonen ser det vackra och förmedla detta vidare
Medan hjärtat kan få det att bli en glädjespridare
Skönhet kan vara så många saker och ting
Där du står och stryker och gör din mangling

Hjärtat kan läsa poesi och göra din värld klarare
För vi borde alla bidra till att bli fredsbevarare
När hjärtat slår samma slag finns det en obeskrivlig ton
Den klingar så vackert denna härliga inskription

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj