Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSIK GER OSS GLÄDJE I VÅRA HJÄRTAN

MUSIK GER OSS GLÄDJE I VÅRA HJÄRTAN

Musik ger oss glädje I våra hjärtan
Konsten i musiken är väldigt hörbar
Sådan melodier känner man riktigt igen
Det ger oss den känslan att de hörde
Jag när jag gjorde,ja,vad gjorde jag

Musiken ger oss olika humörsvängningar
Den påverkar oss alla mycket mer än
vad vi tror
Den har en väldig förmåga att
Göra oss glada.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-13 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj