Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT KUNNA SKRIVA KÄRLEKSDIKTER

ATT KUNNA SKRIVA KÄRLEKSDIKTER

Ett vänligt ord kan göra under, det sker varje minut
För ibland beter vi oss lite lustigt och som en dumsnut
Att visa varandra respekt och acceptera andras åsikter
Är lika viktigt för en poet som att kunna skriva kärleksdikter

Om inte någon log eller på något sätt brydde sig om
Skulle livet vara innehållslöst, tråkigt och något tom
För kärleken till varandra är och förbli det stora
Den sipprar fram som en bäck och som en vårflora


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj