Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ANNAN SOM ROR BÅTEN I LAND ÄN DU SJÄLV

INGEN ANNAN SOM ROR BÅTEN I LAND ÄN DU SJÄLV

PRECIS SOM NÅGON KÖPER CHOKLAD FRÅN MARABOU
SÅ LETAR MÅNGA OCH FÖRSÖKER FINNA SITT EL DORADO
GENOM REGN OCH RUSK, GENOM SNÖ OCH EN HÅRD STORM
SÖKER MAN EFTER SITT ATLANTIS , DETTA ÄR EN LIVSFORM

NÄR MÖRKA MOLN PÅ HIMMELEN SKYMMER DITT LIV
SÅ FODRAS DET NOG ATT MAN TA ETT RIKTIGT INITIATIV
FÖR DET FINNS INGEN ANNAN SOM ROR BÅTEN I LAND
LIVET KAN RADA UPP SIG SOM ETT PÄRLBAND

DET ÄR JU PÄRLAN VI VILL ÅT RESTEN KAN RIKTIGT VARA
MEN TYVÄRR FINNS DEN INTE, OM VI LETAR I SAHARA
ÖKNENS SANDKORN KAN BLÅSA VART DEN EGENTLIGEN VILL
MAN BOTAR INTE GIRGHETEN MED EN KOPP KOMOMILL

VI VET EGENTLIGEN INTE VAD VI EFTERSTRÄVAR HÄR
SÅ DET BÄSTA ÄR VÄL ATT VARA EN PERSON SOM ÄR EGENKÄR
MÄNNISKAN ÄR EN UNDERLIG FIGUR MEN HAR STOR POTENTIAL
MÅNGA TROR OCH GLÄDS ÅT, ATT LIVET ÄR EN ROCKFESTIVAL


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj