Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR EN ROBOT

JAG ÄR EN ROBOT

När en kall vind blåser från norr
Och när kalla kårar springer på min rygg
Försöker ta en väg att komma ut
Jag riktigt vacklar fram och tillbaka

En miljon tankar en miljon idéer
Ensam och psykiskt helt slut
Jag är bara en robot
Går genom livets besvärligheter
Och gör saker för detta triviala liv

När mörkret riktigt faller in
Sakta så börjar lyckan att sippra ut
När jag ligger i min säng och kan inte sova
känner att jag sakta men säkert glider
in i detta sinnessjuka tillstånd

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 16:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsamt tillstånd.
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj