Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR SOM EN SJÖMAN FÖRSVUNNEN TILL SJÖSS

JAG ÄR SOM EN SJÖMAN FÖRSVUNNEN TILL SJÖSS

Som solen sjunker ner vid horisonten
Jag sätter mig upp försöker få en glimt
Av denna resa i denna stora livsdödande värld

Jag är som en sjöman försvunnen till sjöss
Jag åker på våg efter våg för havet vill
Liksom inte ha mig
Jag kämpar bara för att hålla näsan ovanför ytan

Jag tittar och tittar efter en skymt av land
Skulle vilja sätta segel på mitt ynka liv
Och sätta kurs mot något bättre
Där livet var ljust och allting kunde bli bättre

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 16:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Den som väntar på något gott väntar aldrig förgäves...eller för länge.

"En stark önskan når alltid sitt mål."
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj